Full kontroll med system för hantering av utrustning & inventarier

Med Realbridge lösning för hantering av utrustning och inventarier får du bättre kontroll på vem som använder utrustningen för tillfället, och var någonstans. Vår applikation skickar på ett säkert sätt information för synlig registrering i realtid. Det är ett verktyg för korrekt och tillgänglig information. Lösningen är mobil och enkel att komma åt oavsett var du befinner dig.

Är pappret ifyllt ordentligt? Vad händer när utrustning är på vift? Finns ett tillförlitligt och smidigt IT system för att hålla reda på företagets dyrbara utrustning och inventarier? Ja, det gör det. Det är dessutom ett kostnadseffektivt system som är enkelt att sätta upp. Genom att scanna en QR-kod med telefonen för du omedelbart in viktiga uppgifter i systemet.

Få det spårbart – säker hantering av utspridd utrustning och utlånade inventarier

Realbridge ger enklare hantering av in- och utlån av värdefull utrustning bland interna och externa användare. Det blir också tryggare att låna ut din verksamhets utrustning och inventarier när den går att spåra. Vår innovativa affärslösning är utvecklad i Microsoft miljö, vilket medför Microsofts garantier. Kontakta Realbridge för det bästa inventariesystemet.

Kom snabbt igång med bästa möjliga hantering av utrustning och inventarier inom företaget. För att få reda på mer och för att få hjälp