Effektivisera rapportering och förbättra internkommunikation

Hotell, städfirmor och andra verksamheter som vill effektivisera rapportering och förbättra sin internkommunikation hittar lösningen i Realbridge. Hur ser det ut i din verksamhet? Fylla i formulär, formulera rapporter, knappa in och uppdatera. Undra, söka, ringa, ordna och upprepa. Intern rapportering och kommunikation behöver inte se ut så här. Lägg ner pennan, spara tid och papper.

Skicka säker information genom scanning av QR-koder för synlig registrering i realtid. I egenskap av ny och innovativ affärslösning underlättar Realbridge för din verksamhet på ett sätt som är förbluffande och självklart på samma gång. Dessutom värnar du om miljön genom minskad pappersförbrukning.

Rapporteringssystem för dagliga händelser direkt i mobilen

Du och dina medarbetare kan tack vare Realbridge snabbt rapportera in olika händelser i ett rapporteringssystem som ger överblick och förenklar för alla parter. Några exempel på funktioner som bidrar till bättre intern kommunikation på ett hotell:

  • Meddelanden i form av push-notiser till receptionist eller städpersonal för omedelbar uppdatering om vilka rum som är klara för städ eller som har städats.
  • Felanmälan till vaktmästeriet: rapportering av fel som behöver åtgärdas, med händelsehantering och statusuppdateringar.
  • System för upphittade och kvarglömda saker.

Se till att allt stämmer och flyter som det ska. Ingenting faller mellan stolarna. Applikationen är ett verktyg för korrekt och tillgänglig information. Lösningen är kostnadseffektiv, mobil och enkel att komma åt oavsett var du befinner dig. Visst är det skönt med välfungerande internkommunikation? Det har betydelse inte bara för effektiviteten utan påverkar också trivseln bland medarbetarna.

Vi hjälper dig att snabbt komma igång och dra nytta av effektiv rapportering.