Säker nyckelhantering med enkelt system

En säker nyckelhantering i ett fungerande system är viktigt för alla inom exempelvis brf, hemtjänst eller fastighetsförvaltning. Med vår smarta lösning för digital nyckelhantering får du snabbt full kontroll över in- och utlämning av alla nycklar. Mobilt, säkert och snabbt i ett kostnadseffektivt nyckelhanteringssystem.

Var är nycklarna någonstans? Vilka har nycklar till fastigheten? Var förvaras alla kvittenser? Har de knappats in i systemet? Realbridge applikation för digital nyckelhantering ger dig enkel och snabb tillgång till aktuell information om nyckelns status och ägare. Oavsett var du själv befinner dig. Genom scanning av QR-koder registreras information och blir synlig i realtid. Omedelbar ordning och reda.

Spara tid med smidig nyckelhantering

Välj ett nyckelhanteringssystem som är enkelt att införa och smidigt att använda. Nu kan du sköta registrering, in- och utlämning samt nyckelkvittens direkt på̊ plats. Det sparar tid både för dig och för din kund. Du slipper manuell efterhandsregistrering av nyckelkvitto och kan vara säker på att all information är uppdaterad.

Hur ser rutinerna ut i din verksamhet? Realbridge är enkelt att införa, smidigt och säkert att använda. Lägg undan penna och pappersblock, frigör tid och bidra till en bättre miljö med ett hållbart nyckelhanteringssystem.

bästa nyckelhanteringssystemet mobilanpassat

Kodade nycklar sparar tid och papperstrassel

Läs artikeln i Fastighetstidningen

Kontakta oss idag för att snabbt få igång en säker nyckelhantering utan vidare ceremonier. Vi finns även tillgängliga för att svara på eventuella frågor om våra system.